Szállítás és garancia
Szállítás és garancia
Szállítási információk
A megrendelt alkotásokat személyesen is átveheti az Ügyfélszolgálatunkon (2045 Törökbálint, Majláth u. 14.) előre egyeztetett időpontban. Ekkor sem csomagolási, sem szállítási költséget nem számolunk fel.
A megrendelt alkotásokat egyébként postai úton (Magyar Posta) szállítjuk a mindenkor érvényes magyar postai díjak és csomagolási költség felszámításával. A Magyar Posta díjszabásának megtekintéséhez kattintson ide (postai díjszabás), de kérjük, vegye figyelembe, hogy a súly a csomagolással együtt értendő. 
A vételár kiegyenlítése bankkártyás vagy átutalásos előre fizetéssel, ill. utánvéttel történhet az áru átvételekor. Utánvéttel történő fizetés kizárólag Magyarországi címre történő szállíáts esetén lehetséges.
Utánvétel esetén a megrendelt alkotások ellenértékét és a szállítási költséget a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel, amennyiben Ön a postai szállítást választotta megrendelésének elküldésekor. A postai utánvétel költségeit itt (postai utánvétel) tudja megtekinteni.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási és csomagolási költséget (valamint, ha van, az utánvétel költségét) és az alkotások árrészletezését is.
 
Szállítási határidő: A megrendelést követő munkanap adjuk postára a csomagot, a Magyar Posta maximum két munkanap alatt kézbesíti azt a megadott címre.

Garancia:
A termékekre, mivel azok művészi alkotások, működési garanciát nem adunk. Garanciát kizárólag arra adunk, hogy az alkotások az előírt karbantartás, kezelés és elhelyezés esetén mint műalkotás nem változtatja meg megjelenését belátható időtartam alatt.
A számla ebben az esetben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia:
Az esetleges tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött alkotásokra érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az info@theresa-decoupage.com címen.

 

Webshop Hun v3.0 Látogatók száma: 664272
Ügyfélkapu
Bejelentkezés


Regisztráció
Gyorskeresés
Pénznemek