Üzletszabályzat
Üzletszabályzat
Megrendelésének leadásával Ön a Theresa Decoupage Studio webshop vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
PREFER Kft.
1213 Budapest, Erkély u. 5.
Cég adószáma: 23403428-2-43
Közösségi adószáma: HU23403428
Cégjegyzékszám: 01-09-964059
Telefonszám: +36 (20) 951-9570
E-mail címe: info@theresa-decoupage.com
 
Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Theresa Decoupage Studio webshop internetes áruházában található valamennyi alkotás. Az alkotások tulajdonságait, jellemzőit az alkotásokhoz tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, az alkotások többségénél lehetősége van több kép megtekintésére is.

Vételár, fizetési feltételek:
Az alkotások mellett feltüntetett ár az alkotás vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is. Ez a magyarországi belföldi lakossági vásárlókra érvényes fogyasztói ár. Az ÁFÁ-t a hatályos jogszabályoknak megfelelően számítjuk fel, tehát a közösségi adószámmal rendelkező külföldi vásárlók számára (akik ezt az adószámot a részünkre meg is adják) és az EU-n kívüli cégszerű vevők részére az ÁFÁ-t nem számítjuk fel, az a termék feltüntetett árából levonásra kerül. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az alkotások kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti az alkotásért, amelyet megrendeléskor lát az oldalon (+ csomagolási, postai utánvételi és szállítási költség). A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
  • készpénzzel személyes átvétel esetén (előre egyeztetett időpontban az ügyfélszolgálatunkon: 2045 Törökbálint, Majláth u. 14.), ekkor természetesen sem csomagolási, sem szállítási költséget nem számolunk fel;
  • Magyarország területén a futárszolgálatnak (Magyar Posta) készpénzben (utánvét);
  • Magyarország területén online bankkártyás előre fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással;
  • külföldre történő szállítás esetén kizárólag bankkártyával előre.
Rendelés

Érvényes rendelést az áruházban található alkotásokra Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. A szállítási cím megadása után az áruházi szoftver  nem számítja ki automatikusan a fizetendő szállítási és csomagolási díjat, mivel a termékek egyediek és emiatt az automatizálás lehetetlen. E-Mailben fogjuk értesíteni a pontos szállítási és csomagolási költségekről, de de tájékozódás céljából ide kattintva megtekintheti a Magyar Posta szállítási árait, amely a szállíátst végzi.
 
Árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt alkotás hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, az alkotás vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett alkotáson, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.
 
Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben (info@theresa-decoupage.com), amíg a megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
A Theresa Decoupage Studio webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
  • olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Theresa Decoupage Studio webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le;
  • az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt alkotásokat személyesen is átveheti az Ügyfélszolgálatunkon (2045 Törökbálint, Majláth u. 14.) előre egyeztetett időpontban. Ekkor sem csomagolási, sem szállítási költséget nem számolunk fel.
A megrendelt alkotásokat egyébként postai úton (Magyar Posta) szállítjuk a mindenkor érvényes magyar postai díjak és csomagolási költség felszámításával. A Magyar Posta díjszabásának megtekintéséhez kattintson ide (postai díjszabás), de kérjük, vegye figyelembe, hogy a súly a csomagolással együtt értendő. 
A vételár kiegyenlítése bankkártyás vagy átutalásos előre fizetéssel, ill. utánvéttel történhet az áru átvételekor. Utánvéttel történő fizetés kizárólag Magyarországi címre történő szállítás esetén lehetséges.
Utánvétel esetén a megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel, amennyiben Ön a postai szállítást választotta megrendelésének elküldésekor. A postai utánvétel költségeit itt (postai utánvétel) tudja megtekinteni.
A csomagban megtalálható számla tartalmazza a szállítási és csomagolási költséget (valamint, ha van, az utánvétel költségét) és az alkotások árrészletezését is.

Szállítási határidő:
A megrendelést követő munkanap adjuk postára a csomagot, a Magyar Posta belföldön maximum két munkanap alatt kézbesíti azt a megadott címre.

Garancia:
A termékekre, mivel azok művészi alkotások, működési garanciát nem adunk. Garanciát kizárólag arra adunk, hogy az alkotások az előírt karbantartás, kezelés és elhelyezés esetén mint műalkotások nem változtatják meg megjelenésüket belátható időtartam alatt.
A számla ebben az esetben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött alkotásokra érvényes, figyelemmel arra, hogy az alkotások egyediek és emiatt ugyanolyan másikra nem cserélhetők.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
 
Szerzői jog:
A Theresa Decoupage Studio webshop internetes áruházában található valamennyi alkotás szerzői joga Hevenesi Terézé. Ennek megfelelően az alkotásokat átalakítani, azokat más alkotásokban felhasználni kizárólag Hevenesi Teréz írásos engedélyével megengedett. Az alkotások bármilyen egyéb, törvénybe ütköző módon történő felhasználása tilos. 

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az info@theresa-decoupage.com címen.

 

Webshop Hun v3.0 Látogatók száma: 664309
Ügyfélkapu
Bejelentkezés


Regisztráció
Gyorskeresés
Pénznemek